Tulevat tapahtumat

Yhdistyksen tapahtumista ilmoitetaan tällä nettisivulla, sähköposteilla sekä 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvässä Tammirannan Sanomissa. Osa tapahtumista on vielä suunnittelussa ja alla olevat tiedot täydentyvät.

Retkeilyliiton (TRL) Retkeilijä-lehdessä kerrotaan liiton omista ja muiden paikallisyhdistysten tapahtumista, joihin Järvenpään retkeilijöiden jäsenet ovat tervetulleita.

9.10. klo 17 Kuvia retkiltä

Kirjaston Tyyni Tuulio -salissa kerrotaan kuvin ja videoin Pohjois-Korean patikointimatkasta, jolle kolme jäsentämme osallistui kesäkuussa 2019. Lisäksi kuvia Pyhä-Luoston syysvaellukselta.

12.10. klo 11 Syystalkoot Tammirannassa

Haravoidaan lehtiä ja siivotaan sisällä ja ulkona. Talkooeväät talon puolesta.

27.10. klo 15 Syyskokous Tammirannassa

Hyväksytään talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2020 sekä valitaan johtokunnan jäsenet ja puheenjohtaja. Kahvitarjoilu. Tervetuloa ideoimaan, kommentoimaan, osallistumaan!

16.-17.11. Kaamosherkuttelu (1 yön retki)

Tänä vuonna tämän perinteisen retken kohteena on Komion luonnonsuojelualue. Yöpymispaikkamme ympärillä on komeita harjuja ja Luutasuo. Paikassa ei ole laavua, mutta hyviä telttapaikkoja löytyy. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Riitta Sairinen, puh. 040 574 5051.

5.12. Jouluinen illanvietto Tammirannassa

Kokoonnumme Tammirannan tupaan nauttimaan jouluruokia ja virittäytymään joulun tunnelmaan. Merkitse ajankohta jo kalenteriisi - lisätietoja myöhemmin.

12.-15.12. joulupolku Vanhankylänniemessä

Kaikille avoin tapahtuma järjestetään yhteistyössä Vanhankylänniemessä toimivien yhdistysten kanssa. Tapahtuma on suunnattu erityisesti lapsille ja ajatuksena on, että kävijät kulkevat joulupoluksi merkityn reitin omaan tahtiinsa. Tammirannassa on tonttujen tupa ja me retkeilijät järjestämme lisäksi polulle ohjelmarasteja. Jos olet innostunut mukaan järjestämään tilaisuutta, ilmoittaudu Hannelelle, puh. 040 504 8296.

30.6.-7.7.2020 Patikointimatka Montenegroon

Lennämme Montenegron Tivatiin, josta matkaamme bussilla Kolasinin kaupunkiin Montenegron keskiosassa. Yövymme vuoristohotellissa neljä yötä ja teemme sieltä käsin kolmen päivän ajan patikointiretkiä, ja niiden jälkeen tulemme rannikolle kolmeksi yöksi. Lähetämme jäsenille tarkempaa tietoa matkasta sähköpostilla/jäsenkirjeellä. Lisätietoja Hannelelta, puh. 040 504 8296.