Tulevat tapahtumat

Yhdistyksen tapahtumista ilmoitetaan tällä nettisivulla, sähköposteilla sekä 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvässä Tammirannan Sanomissa. Osa tapahtumista on vielä suunnitelussa ja tarkempia tietoja julkaistaan myöhemmin.

Retkeilyliiton (TRL) Retkeilijä-lehdessä kerrotaan liiton omista ja muiden paikallisyhdistysten tapahtumista, joihin Järvenpään retkeilijöiden jäsenet ovat tervetulleita.


15.12. Joulukonsertti ja pikkujoulu

Vietämme pikkujoulua tunnelmallisesti Tammirannan pirtissä ja juhlistamme pienimuotoisesti yhdistyksen 45-vuotista taivalta.

Ennen pikkujoulua klo 16-17.30 vierailemme Villa Kokkosessa, jossa meilllä on jouluinen konserttihetki, tarinoita taiteilijakodin syntyhistoriasta sekä yhteislaulua. Kokoontuminen Villa Kokkosen portilla klo 16. Keräämme osallistumismaksun - 10 euroa - paikan päällä.

Pikkujoulu alkaa Tammirannassa konsertin jälkeen klo 18. Pirtissä on tarjolla perinteiset jouluherkut (kinkku, kalat, laatikot, rosolli, sienisalaatti, kaurarieska, puuro ja luumukiisseli, joulutorttu). Illanvietto ruokailuineen on jäsenille maksuton.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Hannele, puh. 040 504 8296 tai hannele.polla(at)kolumbus.fi.