Tulevat tapahtumat

Yhdistyksen tapahtumista ilmoitetaan tällä nettisivulla, sähköposteilla sekä 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvässä Tammirannan Sanomissa. Osa tapahtumista on vielä suunnitelussa ja tarkempia tietoja julkaistaan myöhemmin.

Retkeilyliiton (TRL) Retkeilijä-lehdessä kerrotaan liiton omista ja muiden paikallisyhdistysten tapahtumista, joihin Järvenpään retkeilijöiden jäsenet ovat tervetulleita.


4.7. / 1.8. / 5.9. Aikuinen ja lapsi -kurssi.
Ota mukaan perheenjäsen, sukulainen tai naapuri ja tule harjoittelemaan retkeilytaitoja leppoisasti. Ohjelmassa: 4.7. Ruoka ja trangian käyttö, 1.8. Nuotio ja erilaiset keittimet sekä 5.9. Teltan pystytys ja yöpymisvarusteet sekä suunnistus.

1.9. Retki Isosaareen
Saaristolautta lähtee Kauppatorin rannasta klo 9. Matka saarelle kestää noin 40 minuuttia. Lähtö paluumatkalle klo 16.

Retken hinta on jäseniltä 15 euroa, muilta 18 euroa. 7-16 -vuotiaat lapsijäsenet maksavat 6 euroa, muut 9 euroa Hinta sisältää meno-paluulipun Kauppatorilta Isosaareen.

Saarella teemme yhteisen kierroksen tärkeimmissä kohteissa ja tutustumme saaren historiaan. Kierroksen jälkeen nautimme omatoimisesti/omalla kustannuksella lounaan joko upseerikerholla ti leirikentällä. Sen jälkeen on vielä aikaa saunomiseen ja kiertelyyn saarella. Yleisösaunat ovat avoinna klo 12-18 ilman eri maksua. Uimapuku pakollinen, omat pyyhkeet ja pesuaineet mukaan.

Ilmoittautumiset viimeistään 23.8.: Hannele, puh. 040 504 8296, hannele.polla@kolumbus.fi.

5.9. Tammirannan keskiviikko

7.-16.9. Ruskavaellus

Seuraava Lapin reissumme suuntautuu Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon. Alueen vaellusreitteihin voit tutustualinkistä: http://www.luontoon.fi/pallas-yllastunturi/reitit/muutreitit.
Viimevuotiseen tapaan hoidamme kukin itsenäisesti oman matkamme Kolariin, josta tilausbussi vie meidät eteenpäin.

Jokainen hoitaa itse kulkemisensa Kolarin junaasemalle 8.9. lauantaiaamuksi (P263 tuloaika 8:47). Sieltä pienoisbussi vie meidät Raattamassa olevan TRL:n Rihmakurun majan kautta Ketomellaan. Paluu on Raattamasta Rihmakurun majalta Kolarin asemalle lauantaina 15.9. iltajunalle (P270
lähtöaika 18:10).

Bussikyyti Kolarin asemalta Raattama/Ketomellaan ja Raattamasta takaisin maksaa 65 euroa /
hlö. Maksut Järvenpään retkeilijät ry:n tilille Nordea NDEAFIHH IBAN FI61 1064 3007 2003 35.

Paikkoja on vielä jäljellä. Sitovat ilmoittautumiset pikimmiten sähköpostilla mikkoj (ät) nic.

Varusteet: normaalit vaellusvarusteet (jos lähtee vaeltamaan), teltta- ja ruokakunnittain teltta, keitin ja polttoainetta sekä ruokaa (kevyttä, kuivaa ja ravitsevaa) koko vaelluksen ajaksi. Reitillä voi olla vesistöjen ylityksiä, joten mukaan kahluuta varten crocsit, villasukat tms. jalkineet, jotka suojaavat jalkoja teräviä kiviä vastaan, sadevaatteet tai -viitta, omat tarvittavat lääkkeet, otsalamppu yms. yms. Rinkan paino tulisi saada pidettyä korkeintaan 20 kg:ssa kuitenkin enintään 1/3 kantajan painosta.

Keskustelemme matkareiteistä ja varustuksesta lähemmin Tammirannan keskiviikossa 5.9.

HUOM! Jokaisen tulee huolehtia tarvittavasta vakuutusturvastaan itse, sillä yhdistys ei vakuuta osanottajia.

Lisätietoja: Mikko Järvinen, puh. 0400 104102

3.10. Tammirannan keskiviikko / syystalkoot

28.10. klo 12 Vuosikokous Tammirannassa

15.12. Pikkujoulu Tammirannassa
Vietämme pikkujoulua tunnelmallisesti Tammirannan pirtissä ja juhlistamme pienimuotoisesti yhdistyksen 45-vuotista taivalta. Ennen pikkujoulua vierailemme Villa Kokkosessa, jossa jouluinen konserttihetki, tarinoita taiteilijakodin syntyhistoriasta sekä yhteislaulua.