Tulevat tapahtumat

Yhdistyksen tapahtumista ilmoitetaan tällä nettisivulla, sähköposteilla sekä 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvässä Tammirannan Sanomissa. Osa tapahtumista on vielä suunnittelussa ja alla olevat tiedot täydentyvät.

Retkeilyliiton (TRL) Retkeilijä-lehdessä kerrotaan liiton omista ja muiden paikallisyhdistysten tapahtumista, joihin Järvenpään retkeilijöiden jäsenet ovat tervetulleita. Retkeilijä-lehti jaetaan perinteisen postin mukana.

16.-17.11. Kaamosherkuttelu (1 yön retki)

Tänä vuonna tämän perinteisen retken kohteena on Komion luonnonsuojelualue.
Yöpymispaikkamme ympärillä on komeita harjuja ja Luutasuo. Paikassa ei ole laavua, mutta hyviä telttapaikkoja löytyy. Retkelle voi osallistua myös päiväretkenä. Koska retken teemana ovat retkiherkut, nyt on lupa loihtia itselleen fiinimpiäkin retkieväitä. Kukin oman makunsa mukaan!

Aloitetaan lauantaina Lopen Nesteeltä, tavataan siellä lauantaina noin klo 10.00 ja ajetaan peräkanaa Komion varaustulipaikalle. Päivän mittaan tehdään kävelyretki, voidaan mennä vaikka Luutalammille tulipaikalle eväitä syömään. Sen jälkeen palataan pystyttämään telttoja ja valmistamaan nuotioherkkuja. Sunnuntaina tehdään vielä pieni harjuretki ennen kotiinpaluuta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Riitta Sairinen, puh. 040 574 5051.

5.12. Jouluinen illanvietto Tammirannassa

Kokoonnumme Tammirannan tupaan nauttimaan jouluruokia ja virittäytymään joulun tunnelmaan. Merkitse ajankohta jo kalenteriisi - lisätietoja myöhemmin.

12.-15.12. joulupolku Vanhankylänniemessä

Kaikille avoin tapahtuma järjestetään yhteistyössä Vanhankylänniemessä toimivien yhdistysten kanssa. Tapahtuma on suunnattu erityisesti lapsille ja ajatuksena on, että kävijät kulkevat joulupoluksi merkityn reitin omaan tahtiinsa. Tammirannassa on tonttujen tupa ja me retkeilijät järjestämme lisäksi polulle ohjelmarasteja. Jos olet innostunut mukaan järjestämään tilaisuutta, ilmoittaudu Hannelelle, puh. 040 504 8296.

30.6.-7.7.2020 Patikointimatka Montenegroon

Lennämme Montenegron Tivatiin, josta matkaamme bussilla Kolasinin kaupunkiin Montenegron keskiosassa. Yövymme vuoristohotellissa neljä yötä ja teemme sieltä käsin kolmen päivän ajan patikointiretkiä, ja niiden jälkeen tulemme rannikolle kolmeksi yöksi. Lähetämme jäsenille tarkempaa tietoa matkasta sähköpostilla/jäsenkirjeellä. Lisätietoja Hannelelta, puh. 040 504 8296.