Tulevat tapahtumat

Yhdistyksen tapahtumista ilmoitetaan tällä nettisivulla, sähköposteilla sekä 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvässä Tammirannan Sanomissa. Osa tapahtumista on vielä suunnittelussa ja alla olevat tiedot täydentyvät.

Retkeilyliiton (TRL) Retkeilijä-lehdessä kerrotaan liiton omista ja muiden paikallisyhdistysten tapahtumista, joihin Järvenpään retkeilijöiden jäsenet ovat tervetulleita.

3.8. Melontaretki Tuusulanjärvellä (säävarauksella)

Lähdemme Tammirannan laiturilta klo 10 melomaan leppoisasti Tuusulanjärven rantoja pitkin. Omat eväät mukaan! Ja mikäli sinulla on omat kellunta/pelastusliivit, ota nekin matkaan. Lisätietoja Erkki Sivula, puh. 0400 614 899.

7.8. klo 18 Tammirannan keskiviikko

Tule viettämään leppoisaa iltaa Tammirantaan! Mukaan omat nuotiomakkarat tai muut eväät - tarjolla on kahvia/teetä. Voit tulla sinulle sopivana ajankohtana.

17.8. klo 10-15 Harrastus 2019 -messut liikuntahallilla

4.9. klo 18 Tammirannan keskiviikko

6.-15.9. Syysvaellus

Syysvaelluksen kohde on Pyhä-Luoston kansallispuisto. Sen nähtävyyksiin ja vaellusreitteihin voit tutustua linkeistä: www.luontoon.fi/pyha-luosto tai www.pyha.fi.

Matka toteutetaan tutuksi tulleeseen tapaan, jossa jokainen hoitaa itse junalippunsa Kemijärvelle, jonne tullaan aamulla 7.9. Siitä eteenpäin liikutaan jommalla kummalla seuraavista vaihtoehdoista:

Muistathan, että jokaisen tulee huolehtia tarvittavasta vakuutusturvastaan itse, sillä yhdistys ei vakuuta osanottajia.

Syysvaelluksen organisoi entiseen tapaan Mikko Järvinen, joka antaa lisätietoja ja ottaa vastaan ilmoittautumisia (puh. 0400 104 102).

12.10. Syystalkoot Tammirannassa

Marraskuussa Kaamosherkuttelu (1 yön retki lähialueelle)

Joulukuussa joulupolku Vanhankylänniemessä