Tulevat tapahtumat

Yhdistyksen tapahtumista ilmoitetaan tällä nettisivulla, sähköposteilla, yhdistyksen sisäisessä REPPU-ryhmässä Facebookissa sekä yhdistyksen julkisella Facebook-sivulla.

Retkeilyliiton (TRL) Retkeilijä-lehdessä kerrotaan liiton omista ja muiden paikallisyhdistysten tapahtumista, joihin Järvenpään retkeilijöiden jäsenet ovat tervetulleita. Retkeilijä-lehti jaetaan perinteisen postin mukana niille jäsenillemme, joiden postiosoite on tiedossamme. Muista siis ilmoittaa mahdolliset osoitteenmuutokset jäsenrekisterin hoitajalle (hannele.polla(at)kolumbus.fi).

Huomaathan, että jokaisen tapahtumiin osallistujan tulee huolehtia tarvittavasta vakuutusturvastaan itse, sillä yhdistys ei vakuuta osallistujia!

Sunnuntaina 4.12.2022 klo 12 Joulupuuro Tammirannassa (HUOM. MUUTOS PAIKASSA)

Nautimme joulupuuron ja joulutortut Tammirannassa. Paikka on vaihtunut, koska Kartanon Kahvila menee kiinni jo marraskuussa.

Tervetuloa koolle virittäytymään joulun tunnelmiin ja keskustelemaan menneistä ja tulevista. Tilaisuudessa huomioidaan viime vuosien tapaan myös aktiivisia jäseniä. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 28.11. Hannelelle, puh. 040 5048296 tai hannele.polla(at)kolumbus.fi. Tilaisuus on jäsenille maksuton.

La-su 10.-11.12.2022 Joulupolku Vanhankylänniemessä

Järjestämme Kartanon Kahvilan ja Pytingin Puodin sekä muiden alueen yhdistysten kanssa jälleen perinteisen Joulupolku-tapahtuman. Kartanon ympäristössä ohjelmassa on mm. Järvenpään Ratsastusseuran Lucia-kulkue ja talutusratsastus. Meillä on Tammirannassa makkaranuotio, rakovalkea ja joulupukin tupa. Lisäksi järjestämme lapsille joulukuusen koristelun ja rakennamme erilaista ihmeteltävää joulupolun varrelle. Viime vuonna tapahtumaan osallistui tuhansia kaupunkilaisia ja odotamme innolla tätä vuotta! Jos haluat osallistua järjestelyihin, otathan yhteyttä Erkkiin tai Hanneleen. Ja tule paikan päälle ja tuo perheesikin virittäytymään joulun tunnelmaan meidän kaikkien Vanhiksessa!