Tulevat tapahtumat

Yhdistyksen tapahtumista ilmoitetaan tällä nettisivulla, sähköposteilla, FB-sivulla sekä 1-2 kertaa vuodessa ilmestyvässä Tammirannan Sanomissa.

Retkeilyliiton (TRL) Retkeilijä-lehdessä kerrotaan liiton omista ja muiden paikallisyhdistysten tapahtumista, joihin Järvenpään retkeilijöiden jäsenet ovat tervetulleita. Retkeilijä-lehti jaetaan perinteisen postin mukana niille jäsenillemme, joiden postiosoite on tiedossamme.

18.3.2021 alkaen Retkeilykurssi

Retkeilykurssi Järvenpään opistolla järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti. Kouluttajana Järvenpään retkeilijöiden Mikko Järvinen. Ilmoittautumiset Opistolle.

21.3.2021 klo 14 Kevätkokous

Kokoonnumme Tammirantaan sääntömääräiseen vuosikokoukseen, jossa mm. hyväksytään vuoden 2020 tilinpäätös ja toimintakertomus. Tilaisuudessa keskustellaan tulevasta ohjelmasta ja yhdistyksen ajankohtaisista asioista, joten tule mukaan vaikuttamaan. Tarjolla pullakahvit. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

27.3.-3.4.2021 TRL:n Hiihtoviikko Rihmakurussa

24.4.2021 TRL:n Linturetki

15.5.2021 Kevättalkoot Tammirannassa

Aika ilmoitetaan myöhemmin.

23.5.2021 Pyöräretki Haltialan tilalle

Lähtöaika ja paikka täsmentyvät!

Tavataan kesällä Tammirannassa!

2.6. ja 7.7. ja 4.8. ja 1.9. kokoonnumme Tammirantaan vapaamuotoisiin illanviettoihin kunkin kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona alkaen klo 18., Tervetuloa tutustumaan!

7.-14.6.2021 Patikointimatka Montenegroon

Matkan ajankohtaa joudutaan jälleen lykkäämään, ja informoimme matkalle ilmoittautuneita muutoksista tarkemmin. Lentoyhtiö on varauksissa vaihdettu Finnairiin, jonka siivin matkaamme ensin Dubrovnikiin ja sieltä bussilla Montenegron puolelle maan keskiosaan, Kolasinin kaupunkiin. Yövymme vuoristohotellissa neljä yötä ja teemme sieltä käsin kolmen päivän ajan patikointiretkiä, ja niiden jälkeen tulemme rannikolle kolmeksi yöksi. Matkalle ilmoittautuneiden suorittama ennakkomaksu säilyy tallessa. Matkalle on ilmoittautunut nyt 21 henkilöä, mutta paikkoja löytyy vielä. Lisätietoja Hannelelta, puh. 040 504 8296.

3.7.2021 Puistobluesin pyöräparkki

Vartioimme Puistobluesissa kävijöiden polku- ja moottoripyöriä Tammirannan pihalla. Kutsumme talkooporukkaa mukaan kesällä, kun tilaisuus varmistuu.

11.-18.9.2021 Syysvaellus

Seuraava Lapin-reissumme suuntautuu Saariselälle/UKK-puistoon. Sen nähtävyyksiin ja vaellusreitteihin voit tutustua linkistä: https://www.luontoon.fi/saariselka.

VR on poikkeuksellisesti jo nyt laittanut myyntiin kaukoliikenteen junaliput vuoden 2021 marraskuulle asti. Jotta voisimme hyödyntää edullisia säästölippuja, on syysvaelluksen kohde ja aika päätetty jo nyt. Matka toteutetaan viimevuotiseen malliin. Jokainen hoitaa itse kulkemisensa Rovaniemen juna-asemalle 11.9.2021 lauantaiaamuksi (juna IC265 Riihimäeltä klo 20.22, perillä Rovaniemellä klo 7.29). Sieltä matka jatkuu joko vuoro- tai tilausbussilla Saariselälle. Paluu on vastaavasti bussilla Saariselältä Rovaniemen asemalle lauantaina 18.9.2021 lähtevälle iltajunalle, jolloin olemme perillä Järvenpäässä sunnuntaina 19.9. Kyyti on Rovaniemellä noin klo 17, joten molempiin yöjuniin ehtii.

Junaliput ovat myynnissä netissä osoitteessa shop.vr.fi. Säästölippu 1 hengen makuuvaunuhytissä Rovaniemelle maksaa tilausajankohdasta riippuen noin 50 € ja peruutusturva 14 €. Jos haluaa 2 hengen hytin, se pitää ostaa puhelinpalvelusta tai lipputoimistosta (R-kioski). Nettiostossa pitää laittaa lähtöasemaksi Riihimäki.

Kuljetus Rovaniemi-Saariselkä-Rovaniemi päätetään myöhemmin. Jos lähtijöitä on 15-20, kannattaa ottaa tilausbussi. Muussa tapauksessa käytetään vuorobussia, joka lähtee yöjunan saapumisen jälkeen ja tulee lähtevälle yöjunalle.

Majoitus Saariselällä ratkeaa ensi keväänä. On mahdollista, että pystymme hankkimaan Saariselältä max 14 hengelle edullisen majoituksen (viikkohinta asukasmäärästä riippuen 50-100 € per henkilö).

Viimeinen ilmoittautumispäivä on keväällä, jolloin mietitään tilausbussin varaamista. Jos kuitenkin olet jo päättänyt osallistua, olet ostanut junaliput ja haluat varmistaa majoituksen, laita sähköpostia Mikko Järviselle: mikkojarv@live.com.

18.-26.9.2021 TRL:n ruskaviikko Ukonjoella
2.-3.10.2021 TRL:n viikonloppupatikka

Kysy näistä retkeilyliiton tapahtumista lisää Armi Saleniukselta (armi.salenius@gmail.com).

24.10.2021 Tammirannan syystalkoot

Aika täsmentyy.