Tiedottaminen

Yhdistyksen tapahtumista tiedotetaan jäsenviesteillä, nettisivuilla sekä Facebookissa (@JarvenpaaRetkeilijat). Jäsenviestit toimitetaan sähköpostilla - emme enää lähetä tapahtumatietoja postitse.

Yhdistyksen jäsenillä on oma sisäinen Facebook-ryhmätili REPPU, joka on tarkoitettu vain jäsenille eivätkä sen julkaisut näy ulkopuolisille. Reppu-sivulla voit julkaista viestejä, tiedotuksia, valokuvia, reissujuttuja, terveisiä, linkkejä, vinkkejä jne. Voit myös ilmoittaa retkeilyvarusteesta, jonka haluat lahjoittaa tai myydä. Ryhmään voivat liittyä siis vain yhdistyksemme jäsenet, joilla on Facebook-profiili. Klikkaa alla olevaa linkkiä, paina sen jälkeen "Liity ryhmään". Kun olet vastannut liittymiskysymykseen, ylläpitäjä liittää sinut jäseneksi. Ylläpitäjät eivät päivystä jatkuvasti, joten joskus voi joutua vähän odottelemaan. Linkki ryhmään: https://www.facebook.com/groups/825946448330957


Tietoa yhdistyksen tapahtumista löytyy myös Suomen Retkeilyliitto ry:n Retkeilijä-lehdestä. Lehti jaetaan postitse kotiosoitteeseen, mikäli meillä on se tiedossamme. Kaikki jäsenemme voivat osallistua lehdessä ilmoitettuihin liiton tapahtumiin, joten mene rohkeasti mukaan!

Ilmoitathan sähköposti- ja postiosoitteesi jäsenrekisterin hoitajalle (Hannele, puh. 040 504 8296 tai hannele.polla(at)kolumbus.fi).