Liity jäseneksi

Olet tervetullut yhdistykseen!

Jäseneksi liittyminen on helppoa: Maksat vain jäsenmaksun ja ilmoitat yhteystietosi.

1. Maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille

Vuoden 2020 jäsenmaksu on 20 euroa aikuiselta ja 5 euroa alle 15-vuotiaalta.

Jäsenmaksu maksetaan yhdistyksen tilille FI62 5092 0920 4055 84 Keski-Uudenmaan Osuuspankissa (HUOM muuttunut pankkiyhteys).

Käytä maksussa viitenumeroa "1122". Jos maksat jonkun muun henkilön kuin oman jäsenmaksusi, jätä viitenumero pois ja merkitse viestikenttään sen henkilön nimi, jonka jäsenmaksu on kyseessä.

2. Ilmoita yhteystietosi

Ilmoita nimesi, postiosoitteesi ja sähköpostisi Hannele Pöllälle, hannele.polla(at)kolumbus.fi tai puh. 040 504 8296.

Hoidamme omat jäsenpostitukset ensisijaisesti sähköpostilla, koska se on nopea ja edullinen. Postiosoitetta tarvitsemme, sillä retkeilyliiton julkaisema Retkeilijä-lehti toimitetaan kotiosoitteeseen perinteisen postin mukana.

Jäsenetuja

Järvenpään retkeilijät ry:n jäsenenä voit osallistua sekä yhdistyksen omille että retkeilyliiton retkille jäsenhintaan. Yhdistyksen kanootit, veneet ja SUP-laudat ovat jäsenten vapaasti käytettävissä Tuusulanjärvellä. Yhdistyksen retkeilyvarusteita voi lainata edullisesti omille retkille. Myös kanootteja voi vuokrata.

Retkeilyliiton jäsenenä voimme vuokrata edullisesti kaikkia Työväen retkeilyliitto ry:n ylläpitämiä majoja. Lue lisää: www.tyovaenretkeilyliitto.com.

Retkeilyliitto on jäsenenä Suomen hostellijärjestö ry:ssä, joten jäsenemme voivat hyödyntää sen tarjoamia etuja:

Saadaksesi majoitusalennuksen tee hostellivaraus osoitteessa www.hostellit.fi.

Jäsenmaksut

Keräämme jäsenmaksut kunkin vuoden alkupuolella ja lähetämme muistutuksen maksusta pari kertaa vuodessa niille, jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksuaan. Mikäli jäsen ei ole maksanut jäsenmaksuaan kahdelta peräkkäiseltä vuodelta, poistamme hänen tietonsa jäsenrekisteristä.

Mikäli jäsen haluaa erota yhdistyksestä, pyydämme ilmoittamaan siitä sähköpostilla tai puhelimitse jäsenrekisterin hoitajalle tai jollekin johtokunnan jäsenistä.